x

Verpanden


TIJDELIJK EXTRA GELD NODIG, MAAR JE PRODUCT NIET KWIJT WILLEN?

Als je tijdelijk wat extra financiële ruimte nodig hebt, maar niet permanent afscheid wilt nemen van je waardevolle items, biedt onze terugkoopservice in België de perfecte oplossing! Met deze service verkoop je je product aan ons, maar houd je de optie open om het binnen twee maanden terug te kopen. Stel, je ontvangt €80 voor je product, dan kun je dit na een maand terugkopen voor €96 - een rentepercentage van 20% per maand. Wil je de termijn verlengen? Dat kan! Je betaalt dan enkel de rente om de terugkoopoptie langer beschikbaar te houden.

Ontvang direct contant geld voor je:

 

Hoe gaat dit in zijn werk?

Onze deskundige inkopers zullen je product beoordelen en testen. Vervolgens wordt er direct contant geld aan je uitbetaald en worden alle gemaakte afspraken in een officieel terugkoopcontract vastgelegd.

Let op: Niet alle producten komen in aanmerking voor de terugkoop. Ook bieden niet alle winkels deze service aan. Neem contact op met de winkel bij jou in de buurt. Het verlengen van een terugkoopperiode is niet mogelijk, Je product terugkopen en opnieuw aanbieden kan natuurlijk wel. Je bent 18 jaar of ouder en je hebt een geldig legitimatiebewijs bij je!

HEB JE VRAGEN?

Wil je meer weten over het verpanden van jouw producten? Stuur ons een e-mail, bel of chat met de winkel in jouw buurt, of kom gewoon langs! Klik hier voor de meest gestelde vragen.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze terugkoopservice? Neem contact op met een winkel bij jou in de buurt.